BELEID PAROCHIES

 

 

VRAAGTEKEN                

Op de parochie Heilige Kruisverheffing en Sint-Thomas van Kantelberg is er een pastorale beleidsploeg die de geloofsgemeenschap draagt en het beleid uitvoert. Per parochie is er ook nog een ruim adviesorgaan, namelijk de parochieraad. 

Met ingang van 1 september 2015 wordt het beleid van de parochie Sint-Franciscus en de parochie Heilige Kruisverheffing samen gevoerd wegens de sluiting van de kerk Sint-Franciscus in 2016.

 

BELEIDSGROEP HEILIGE KRUISVERHEFFING 
Pieters Hugo, pastoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Vanparys
Maria
Rogissart
Guy
Coussement
Sabine
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Reyniers
Sabine
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

BELEIDSGROEP Sint-THOMAS VAN KANTELBERG
 
 
Pieters                  Hugo, pastoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Delameilleure Hilde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Devoghel  Johan  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
De Smedt Nicole  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vergauwe Wilfried  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Verhelle Bart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
Fernandez Luz Maria Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.