BELEID PAROCHIES

 

 

VRAAGTEKEN                

Op de parochie Heilige Kruisverheffing en Sint-Thomas van Kantelberg is er een pastorale beleidsploeg die de geloofsgemeenschap draagt en het beleid uitvoert. Per parochie is er ook nog een ruim adviesorgaan, namelijk de parochieraad. 

Met ingang van 1 september 2015 wordt het beleid van de parochie Sint-Franciscus en de parochie Heilige Kruisverheffing samen gevoerd wegens de sluiting van de kerk Sint-Franciscus in 2016.

 

BELEIDSGROEP HEILIGE KRUISVERHEFFING 
 Pieters  Hugo, pastoor  Brieversweg  332  8310  ST.-Kruis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    050 35 55 78
Vanparys
Maria
Moerkerkse Stw
221
8310
St.-Kruis
 
Rogissart
Guy
Wiedauwbos  38  8310  St.-Kruis
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  
050 36 21 45
Coussement
Sabine
Moerkerkse Stw  23  8310  St. - Kruis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.   050 37 65 14

 

BELEIDSGROEP Sint-THOMAS VAN KANTELBERG
Pieters Hugo, pastoor Brieversweg   8310 St.-Kruis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    050 35 55 78
Delameilleure Hilde         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Devoghel  Johan          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
De Smedt Nicole          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
Vergauwe Wilfried          Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.    
Verhelle Bart         Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.