BELEID PASTORALE EENHEID

 
 

 

BESTUUR                                                                                                                            

 Het bestuur van de Pastorale Eenheid bestaat uit een pastoraal beleid (stuurgroep) en een materieel-financieel beleid (de kerkfabrieken).

De stuurgroep van de Pastorale Eenheid co├Ârdineert de samenwerking van de parochie Heilige Kruisverheffing en Sint-Thomas van Kantelberg. De stuurgroep is samengesteld uit medewerkers van beide parochies.
 
Vanuit het CCV bisdom Brugge wordt  de stuurgroep begeleid door 
Kristien Verschueren, Potterierei , 8000 Brugge
050/44 49 53

 

 
BELEID PASTORALE EENHEID ST- KRUIS 
Pieters Hugo, pastoor Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Reyniers Sabine Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
de Smet Nicole Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Coussement Sabine s Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Rogissart Guy Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Verhelle  Bart Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Devoghel Johan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Delameillieure Hilde Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vanparys Maria m Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Lecompte Lien k Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
vergauwe wilfried w Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 

Toekomst

Weg