LITURGIE EN VORMING

 

Zodra uw woord mij bereikte, verslond ik het, het was mijn vreugde, het maakte mij zielsgelukkig' (Jeremia 15,16)

 

De verkondiging van het Woord van God gebeurt met veel zorg in de Pastorale Eenheid Sint-Kruis.  De priesters en tal van medewerkers werken samen om mensen rond het Woord bijeen te brengen. Het is met bezieling en vanuit een diepe overtuiging dat deze mensen de liturgische diensten, de sacramenten, catechese en christelijke vorming gestalte geven.

Wilt u wat meer weten over de werkgroepen liturgie en vorming of wilt u meewerken in één van deze werkgroepen? Neem contact op met een priester of een medewerker. Ze helpen u graag verder!

 

WERKGROEPEN LITURGIE EN VORMING
ORGANIST HK

Andries

Lowie

Norbert

Johan

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

KOOR HK

Claeys

Verhaeghe

Vandriessche

Geert

Mieke

Régina

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

  ST Debbaut  Adriaan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 
ST Snouwaert Carolien Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KOSTER HK Van Oyen Pieterjan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  ST Adams Jan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
LECTOREN HK Colenbier Eric Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  ST Pieters Hugo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
MISDIENAARS HK Van Oyen Pieterjan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  ST Lecompte Lien Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
KERKVERSIERING ST Versteyhe Rita  
  HK Timmerman Nicole  
ONTHAAL IN DE KERK HK

Boterberg

Viaene

Jean Claude

Johan

 
LITURGISCHE WERKGROEP ST Pieters Hugo Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 VORMSELCATECHESE

ST 

HK

Lecompte Lien Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.