LITURGIE EN VORMING

Zodra uw woord mij bereikte, verslond ik het, het was mijn vreugde, het maakte mij zielsgelukkig' (Jeremia 15,16)

De verkondiging van het Woord van God gebeurt met veel zorg in de Pastorale Eenheid Sint-Kruis.  De priesters en tal van medewerkers werken samen om mensen rond het Woord bijeen te brengen. Het is met bezieling en vanuit een diepe overtuiging dat deze mensen de liturgische diensten, de sacramenten, catechese en christelijke vorming gestalte geven.

Wilt u wat meer weten over de werkgroepen liturgie en vorming of wilt u meewerken in één van deze werkgroepen? Neem contact op met een priester of een medewerker. Ze helpen u graag verder!

WERKGROEPEN LITURGIE EN VORMING

HK